کسب مدال برنز المپیک ریو 2016 در کشتی فرنگی توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت اله آملی

قاسم رضایی در دیدار رده بندی رقابتهای کشتی فرنگی بازیهای المپیک ریو به مصاف «استفان شوئن» از سوئد رفت که با نتیجه ۴ بر ۴ پیروز شد و به مدال برنز رسید.
فرنگی کار وزن ۹۸ کیلوگرم ایران بعد از استراحت در دور اول، در دور دوم «لویلیس خوزه پرز مورا» از ونزوئلا را با نتیجه ۸ بر صفر شکست داد، اما در دورسوم با نتیجه ۴ بر صفر به «دانیل یاسمانی» از کوبا باخت و راهی گروه شانس مجدد شد. او در رقابتهای گروه شانس مجدد نیز توانست «دی ژیائو» از چین را با نتیجه  ۷ بر صفر شکست دهد و راهی دیدار رده بندی شود.

دانشجوی واحد آیت الله آملی یک مدال طلای المپیک لندن، یک نقره جهان در سال 2015 و 2 برنز جهان در سال‌های 2007 و 2014 را در کارنامه دارد.

يکشنبه 25 مرداد 1394  10:56

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 30 شهريور 1396  23:55:46