واحد آیت ا...آملی میزبان جلسه مدیران مالی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران

نشست مدیران مالی دانشگاه ازاد مازندران با محوریت رفع ابهامات بخشنامه ، بستن حسابهای مالی سال ۹۷ و صرفه جویی و مدیریت در هزینه ها با حضور ۱۷ واحد دانشگاهی در واحد آمل برگزارشد

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۰ کد : ۲۴۷ اخبار
این جلسه با حضور رییس شورای معاونین توسعه مدیریت منابع استان دکتر عباسعلی پور آقاجان و علی پیمانی ذیحسابی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران برگزار شد.

در ابتدا ی این جلسه دکتر وحدت معاون فرهنگی و دانشجویی واحد به نمایندگی از طرف دکتر لاریجانی رییس واحد آیت ا...آملی ضمن خوش آمدگویی به مسولین و مدیران مالی واحدها اظهار امیدواری کرد چنین جلساتی نتایج خوب و مثمر ثمری از نظر صرفه جویی و مدیریت هر چه بهتر مالی بهمراه خواهد داشت.

درادامه کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع واحد هم ضمن خیر مقدم به مدعوین جلسه اعلام کرد واحد آمل از جمله واحدهای پیشرو و تراز اول در بحث مدیریت مالی و صرفه جویی در دانشگاه های مازندران شناخته شده است و در این راه از جلسات و نشست های مدیریت مالی و بحث صرفه جویی در واحد ها پیش قدم بوده و حمایت خود را در این امر مهم اعلام میکند.

در خاتمه مسولین و مدیران واحدها ی دانشگاهی مازندران به بحث و تبادل نظر در رابطه با محوریت اصلی این موضوع پرداختند.

.