دکتر لاریجانی خبر داد:

۵ محور اصلی فعالیت های غیر شهریه ای واحد آیت ا... آملی در سال ۹۸ مشخص شد

۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۳ کد : ۲۳۹ اخبار
دکتر فاضل لاریجانی در نشست صمیمانه استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی به مناسبت روز معلم تصریح کرد: شهید مطهری ویژگی های بسیار ارزنده داشت که می تواند همچنان الگوی مناسبی برای استادان باشد.

وی با بیان اینکه شهید مطهری نسبت به مسائل جامعه خود بی تفاوت نبود و همواره در عرصه هایی که نیاز به دفاع از دین می دید وارد می شد، عنوان کرد: امروز استادان دانشگاه ها می توانند از روش شهید مطهری برای حل مسائل مهم کشور استفاده کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی با بیان اینکه 5 محور اصلی فعالیت دانشگاه در سال 1398 مشخص شده است اظهار کرد: سلامت، گردشگری، آموزش های کوتاه مدت، گیاهان دارویی و اولویت های پژوهشی سازمان های خارج از دانشگاه 5 محور اساسی است که برای سال جاری از سوی مرکز تحقیقات مدیریت و نوآوری واحد آیت ا... آملی مشخص شده است.

وی ادامه داد: این محورها با نگاه فعالیت های درآمد زایی غیر شهریه ای در سال رونق تولید عنوان شده است تا با مشارکت اعضای هیات علمی و کارکنان با رویکرد حل مسائل و تولید ثروت اجرایی شود.

لاریجانی با بیان اینکه استادان و کارکنان برای اطلاع از نحوه مشارکت در فعالیت های درآمدزایی غیر شهریه ای واحد آیت ا... آملی می توانند به مرکز تحقیقات و نوآوری دانشگاه و یا فایل زیر را دانلود نمایند.

دانلود فایل