با سخنرانی معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران

مراسم ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن در واحد آیت الله آملی برگزار شد

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۲۷ کد : ۱۹۰ اخبار
ویژه برنامه ولادت حضرت زهرا (س) و روز زن با حضور دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت اله آملی و سخنرانی دکتر سید حسین ابراهیمیان معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در نماز خانه واحد آیت الله آملی برگزار شد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با بیان روایتی از بانوی دو عالم حضرت زهرا و تبیین آن 6 راهکار برون رفت از عصبانیت و زود رنجی را از نگاه این بانوی بزرگ اسلام تشریح کرد.
ابراهیمیان در بیان اولین اقدام عملی در بیانات حضرت زهرا سلام الله برای جلوگیری از زودرنجی و عصبانیت گفت: تصمیم بگیریم از دیگران انتظار بدترین برخوردها را داشته باشیم در این صورت هیچ گاه رفتار بد دیگران را به دل نخواهیم گرفت.
 وی دربیان راهکاری دیگر از نگاه بانوی الگو زنان مسلمان گفت: انسانهای زود رنج تصمیم بگیرند با هر تند خویی خودشان را جریمه کنند.
معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران تفریحات سالم و پناه بردن به طبیعت، بی توجهی و بی خیالی نسبت به بدی دیگران و تلاوت دائم قرآن را از دیگر راهکارهای کنترل زودرنجی دانست.