برپایی غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه

استقبال از غرفه دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۱ کد : ۱۸۶ اخبار
بازدیدکنندگان نمایشگاه دستاوردهای ۴۰ ساله انقلاب اسلامی در آمل از برنامه های غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی استقبال کردند .

به همت اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی غرفه دستاوردهای این واحد دانشگاهی با همکاری مرکز مشاوره و هدایت تحصیلی، مرکز رشد، مرکز تحقیقات مدیریت و قطب گیاهان دارویی و دانشجویان دانشکده داروسازی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی راه اندازی شد و تا 18 بهمن ها ادامه خواهد داشت .

در این غرفه بازدیدکنندگان می توانند از نظر مشاور تحصیلی و خانواده بهرمند شوند همچنین مشاوره های داوریی و تست قند فشار خون نیز از سوی دانشجویان رشته داروسازی انجام می شوند .

برخی از آخرین دستاورد های علمی مرکز رشد و قطب گیاهان دارویی واحد آیت الله آملی که به تولید انبوه نیز رسیده است در این نمایشگاه دئر معرض دید عموم قرار گرفت .

بازدید کنندگان همچنین در جریان عملکرد مرکز تحقیقات و مدیریت این واحد دانشگاهی نیز قرار می گیرند .

نمایشگاه دستاورد های چهل ساله  انقلاب اسلامی صبح ها از ساعت 9 تا 12 و عصر ها از ساعت 16 تا 20 برای بازدید عموم باز است .