حضور ریاست واحد در منزل خانواده مرحوم علی حسین زاده نوا

حضور دکتر فاضل لاریجانی در منزل خانواده مرحوم علی حسین زاده نوا

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۰ کد : ۱۸۵ اخبار
دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی به همراه اعضای هیئت رییسه این واحد دانشگاهی با حضور در منزل مرحوم علی حسین زاده نوا با خانواده این دانشجوی فقید در یک فضای صمیمی دیدار کرد.

دکترلاریجانی با اشاره به حادثه ناگوار واژگونی اتوبوس در دانشگاه علوم و تحقیقات تهران و درگذشت تعدادی از دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی تصریح کرد: هر حادثه ای علت یا علت هایی دارد و این علت ها در یک زمان و مکان تلاقی می کنند، این را باید سرنوشت و مشیت الهی پنداشت.

وی با طرح این سوال که سرنوشت چگونه رقم می خورد توضیح داد : این یکی از رازهای این عالم است؛ به تعبیر قرآنی هیچ کس نمی داند چگونه و در کجا سرنوشتش چگونه رقم می خورد و فوتش حادث خواهد شد، تنها تسلی خاطر که بتوان کمی درد و رنج  دوری را تحمل تفکر در حقیقت خود مرگ و زندگی واپسین مرگ و عظمت آن زندگی هست و همین مساله تفکر در مورد مرگ است که نقطه عزیمت و تفکر متفکرین و عرفا بوده و هست.

مولانا در کتاب فیه ما فی خود  نقل می کند که مرگ مانند پوسته افکندن است و زندگی را به مثابه صدف میداند که پوسته صدف به منزله زندگی دنیاست و آن دُر گران به منزله آن شخصیت درونی آن گوهر باطنی هر فردی است که با خودش می برد.

به قول حافظ؛

منزل ما وادی خاموشان است

حالیا غلغله در وادی افلاک انداز.

و یادمان نرود که این سرنوشت برای همه ما رقم خواهد خورد دیر یا زود و همه ما در محضر خداوند حاضر خواهیم شد و به تعبیر قرآن در سوره یاسین می فرماید: " فَإِذا هُمْ جَمِیعٌ لَدَیْنا مُحْضَرُونَ".

به هر حال در این ایام خاص خداوند را قسم می دهیم به آبروی زهرا سلام الله علیها  آن دانشجو و برادر عزیز ان شالله روحش شاد باشد و قرین رحمت خداوند قرار بگیرد و ان شالله این جمع و خانواده محترمشان را در ظل عنایات و مغفرت  خود قرار دهد .

در انتهای این دیدار دکتر لاریجانی یک جلد کلام الله مجید را تقدیم خانواده مرحوم حسین زاده کرد .