آرین الگوی خیریه سلامت

بازدید دکتر فاضل لاریجانی از انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین آمل

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۲۳ کد : ۱۸۴ اخبار
دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با حضور در انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین آمل از نزدیک از فعالیت های این مرکز حمایتی و درمانی بازدید کرد .

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با بیان اینکه مازندران یکی از استان‌هایی است که آمار بیماری سرطان در آن بالاست بیان کرد: مرحوم آرین مسقطی از دانشجویان واحد آیت الله آملی بودند که متاسفانه به خاطر این بیماری دعوت حق را لبیک گفتند و خانواده آن مرحوم با احداث این مجموعه خیریه گام بلندی را برای نجات جان صدها نفر از بیماران سرطانی و حمایت از خانواده هایشان برداشتند .

وی با بیان اینکه الگوی اداره این مجموعه خیریه برای بسیاری از سازمان ها راهگشا است تصریح کرد: راه اندازی کلنیک تخصصی و حضور پزشکان خیرخواه در این مجموعه کمک بزرگی به توسعه بهداشت و درمان  شهرستان آمل و استان مازندران خواهد بود .

در این بازدید دکتر محسن آسوری مدیرعامل انجمن حمایت از بیماران سرطانی آرین آمل و جمعی از معاونان و مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند .