دانشجوی واحد آیت‌الله آملی به مسابقات المپیک آسیایی اندونزی راه یافت
دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی سهمیه مسابقات المپیک آسیایی اندونزی را کسب کرد.
چهارشنبه 24 آبان 1396  12:0
 چاپ دوم کتاب علم، اخلاق،جامعه اثر دکتر فاضل لاریجانی روانه بازار شد.
کتاب «علم ، اخلاق ، جامعه » اثر دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی به چاپ دوم رسید و روانه بازار شد.
شنبه 20 آبان 1396  11:16
 سید جعفر رسولی فرماندار آمل در دیدار با دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تاثیر مناسبی در پیشرفت و توسعه منطقه داشته است .
وی با تبریک سال تحصیلی جدید به استادان و دانشجویان این دانشگاه به مناسبت سال جدید تحصیلی اظهار کرد: این دانشگاه به نام حضرت آیت الله میرزا هاشم آملی مزین شده است که مرجع تقلید شیعیان جهان بودند .
پنجشنبه 20 مهر 1396  8:56
 دکتر فاضل لاریجانی با حضور در بیمارستان امام رضا آمل از اسدالله سیاح عیادت کرد.
به گزارش روابط عمومی ، دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی عصر امروز با حضور در بیمارستان امام رضا آمل از اسدالله سیاح عیادت کرد و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت پزشکی وی قرار گرفت.
چهارشنبه 19 مهر 1396  16:3
 مدیرکل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان بیان کرد : مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده در واحد آیت الله آملی ایجاد خواهد شد
مدیرکل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان در دیدار با دکتر فاضل لاریجانی از راه اندازی مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی خبرداد.
سه شنبه 18 مهر 1396  13:57
 دانشگاهیان باید مرزهای جهانی دانش را طی کنند / دانشجویان با جرأت علمی در جهت توسعه علمی و کارآمد کشور مبادرت ورزند
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه شروع سال تحصیلی 97-96 با صدور پیامی، ابراز امیدواری کرد شروع دوباره سال تحصیلی جدید همراه با تحقق امیدها و آرزوهای بزرگ برای جامعه علمی کشور به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی باشد.
يکشنبه 26 شهريور 1396  14:12
 رتبه اول دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی در رتبه بندی وبومتریک
دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی در آخرین رتبه بندی وبومتریک (webometrics) رتبه اول واحد های استان مازندران و رتبه 101 دانشگاه های کشور شد .
يکشنبه 26 شهريور 1396  13:58
 دکتر فاضل لاریجانی در کنفرانس یوسرن مطرح کرد : نیاز به تغییر بنیادین در ساختار دانشگاه ها
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در کنفرانس بین المللی یوسرن در سخنرانی علمی به زبان انگلیسی گفت : ساختار کنونی دانشگاهها با نیاز جوامع همگام نیستند و نیاز به یک تغییرات بنیادین در اهداف، ساختارها و تکنیکهای آموزش در مراحل مختلف دارد.
چهارشنبه 15 شهريور 1396  10:42
 نتایج 1 - 8 از تعداد 160  خبر