معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی خبر داد: ثبت نام پذیرفته‌شدگان دکتری 30 رشته در دانشگاه آزاد اسلامی آیت‌الله آملی
حامد برجسته در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در آمل با بیان اینکه از روز سه‌شنبه 20 شهریور ثبت نام ورودی‌های جدید سال 97 دوره دکتری تخصصی این واحد دانشگاهی آغاز شده است، اظهار کرد: «پذیرفته‌شدگان با در دست داشتن مدارک شناسایی خود شامل اصل مدرک تحصیلی دوره کارشناسی ارشد، ریزنمرات با اعلام معدل، اصل شناسنامه عکس‌دار و دو برگ فتوکپی از تمام صفحات آن، 6 قطعه عکس 4×3 تمام‌رخ که در سال جاری تهیه شده باشد (برای مشمولان 12 قطعه)، اصل و یک برگ فتوکپی کارت ملی به ستاد ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی مراجعه کنند.»
معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی ادامه داد: «زمان ثبت نام برای پذیرفته‌شدگان دوره دکتری تاریخ 20 و 21 شهریور بود؛ اما با توجه مسیر رفت‌وآمد برخی از دانشجویان در صورتی که مراجعه نکنند، ثبت نام آنان هفته آینده نیز انجام می‌شود.»
وی افزود: «پذیرفته‌شدگان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به نشانی اینترنتی دانشگاه www.iauamol.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن‌های 01143217009 و 43217037 تماس حاصل کنند.»

چهارشنبه 21 شهريور 1397  11:5

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 28 شهريور 1397  17:56:8