منصوریان : هر فردی که وارد دانشگاه آیت الله آملی شود مجذوب فضا و طبیعت زیبای آن می شود
دکتر حسین منصوریان در نشست اعضای هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ایام سوگواری ماه محرم آن را یکی از ماندگارترین حوادث در طول تاریخ دانست و تصریح کرد: «دلیل ماندگاری حادثه کربلا این است که امام حسین (ع) و یاران باوفایشان از پس سخت ترین امتحان و آزمون الهی سربلند بیرون آمدند.»
این استاد دانشگاه با بیان اینکه انسان همواره حتی تا دم مرگ نیز در معرض امتحان قرار دارد اذعان کرد: «هر چه امتحان سخت تر باشد ارزش حاصل از آن بیشتر و دل¬نشین¬تر است.»
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران گفت: «امروز شرایط به گونه ای است که دانشگاه آزاد اسلامی در یکی از جلوه های امتحان قرار داد و ما باید تلاش کنیم از این امتحان سربلند بیرون بیاییم و نام دانشگاه آزاد را همچون گذشته جاودانه کنیم.»
وی با بیان اینکه کسی که تفکر عاشورایی دارد باید از امتحانات سخت سربلند بیرون بیاید تصریح کرد: «ما در معرفی درست دانشگاه آزاد اسلامی به جامعه غفلت کردیم، اولین کاری که باید انجام دهیم پیوند عمیق و گسترده و مستمر بین بدنه جامعه و دانشگاه را برقرار کنیم، بسیاری از افراد جامعه نیامدند که از نزدیک ببینندکه دانشگاه آزاد اسلامی چه امکاناتی دارد.»

این استاد دانشگاه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی بر محوریت اخلاق و دانش است تصریح کرد: «ما نباید نسبت به مشکلات دانشجویان بی تفاوت باشیم، وظیفه یک استاد صرفاً درس دادن سر کلاس نیست، بلکه درک شرایط دانشجو و توجه به اخلاقیات نیز موجب می شود تا این فرزندان ما احساس امنیت بیشتری کنند، دانشجوی ما از دانشگاه ناراضی نباشد، البته نه به این معنا که هر چه دانشجو می¬گوید اجرا شود، بلکه منظور این است که دانشجویان توقع احترام از ما دارند و ما نباید این را از آنها دریغ کنیم.»
وی با اشاره به سخنان دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: «ما از مردم بودیم ولی برای مردم نبودیم دانشگاه نباید خود را تافته جدا بافته از مردم بداند.»
این مسئول با بیان اینکه گروه های ایده پردازی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید شکل بگیرد تصریح کرد: «حقیقی ترین پدیده های علمی در سطحی ترین واقعیت عالم جا دارد.»
رکود علمی آفات دانشگاه
منصوریان با بیان اینکه یکی از آفاتی که دانشگاه آزاد اسلامی را تهدید می کند، رکود علمی است اظهار کرد: «اعضای هیات علمی برای اخذ امتیاز پژوهشی و ارتقاء تلاش بیشتری کنند و دانشگاه هم برای آنها که ارتقا پیدا می کنند تشویق در نظر بگیرد و برای کسانی که ارتقا می یابند با احترام مراسمی برگزار کنیم، تا باعث تشویق و ایجاد انگیزه برای سایرین شود.»
منصوریان با بیان اینکه آینده دانشگاه آزاد اسلامی بسیار روشن است تصریح کرد:« این مشروط بر این است که بسترهای لازم فراهم شود و ما با تلاش شبانه¬روزی برای تحقق یک دورنمای خوب باید هم در ذهن و هم در رفتار و عمل آن را محقق کنیم، ما باید از هویت دانشگاه آزاد اسلامی به نیکی و عظمت یادکنیم، دانشگاه را با عزت و سربلند معرفی کنیم.»
وی با اشاره به سخنان دکتر طهرانچی مبنی بر اینکه سال 1404 دانشگاه آزاد اسلامی اولین انتخاب داوطلبان ورود به دانشگاه خواهدشد تصریح کرد: «برای رسیدن به این هدف باید ببینیم ما چقدر آمادگی پذیرایی مناسب دانشجویان را داریم، ما باید در سطح منطقه تلاش کنیم تا بخشی از کلاسهای ما هوشمند شود و آنلاین برخی از کلاسها درسی قابل مشاهده باشد.»
منصوریان با بیان اینکه رئیس واحد آیت ا... آملی فردی فرهیخته و مبادی آداب هستند اذعان کرد:« هر فردی که وارد دانشگاه آیت الله آملی شود مجذوب فضا و طبیعت زیبای آن می شود علاوه بر اینکه این دانشگاه امکانات زیادی را برای دانشجویان فراهم کرده است. »
دکتر فاضل لاریجانی در ابتدای این دیدار با بیان اینکه حضور دکتر منصوریان بارقه¬ای از امید را در دل¬ها ایجاد کرد گفت:« ایشان دیدگاه شفاف و تعریف شده ای برای پیش برد امور دارند و امیدوارم در دوره ایشان به نقطه عطف و دست آورده های خوبی برای پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی مازندران برسیم .»
در ادامه هر کدام از اعضا هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  به ارائه گزارش به رییس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران عملکرد و دیدگاه های خود درباره دانشگاه پرداختند.

چهارشنبه 21 شهريور 1397  11:5

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 28 شهريور 1397  19:13:12