با حضور دکتر منصوریان و دکتر لاریجانی در نور برگزار شد، جلسه روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و معاونان علمی

دکتر حسین منصوریان در جلسه روسای واحدها با معاونان علمی (آموزشی- پژوهشی) واحدهای غرب استان که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نور برگزار شد، اظهار کرد: «ما در ارتباط با مردم، دانشجویان و خانواده ها موفق عمل نکردیم، بهترین کسانی که می توانند ما را معرفی کنند دانشجویان هستند و باید از این فرصت ناب استفاده شود.
وی بیان اینکه دانشگاه با ظرفیت های بسیار نتوانست خود را به درستی معرفی کند، تصریح کرد: طی این مسیر چندین ساله در بسیاری از فراز و فرودها در ارائه خدمات به دانشجویان غفلت شد، اگر خدمات آموزشی و دانشجویی مطلوب با کیفیت بالا ارائه شود، مطمئنا دانشجویان به سمت دانشگاه آزاد جذب خواهند شد.
دکتر فاضل لاریجانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آیت ا... آملی در این نشست با تبریک به دکتر منصوریان به خاطر انتصاب ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از زحمات دکتر کیومرث نیاز آذری در زمان تصدی این مسئولیت تشکر کرد.

وی در بخشی دیگری از سخنانش در خصوص وجود ظرفیت برگزاری کلاسهای آموزشی در آخر هفته تصریح کرد: باتوجه به درخواست دانشجویان برای برگزاری کلاسهای در روزهای پایانی هفته در راستای تکریم این عزیزان پیشنهاد می شود امکان برگزاری کلاسهای در پایان هفته فراهم شود.

این مسئول با اشاره به اینکه واحد آیت ا... آملی ظرفیت برگزاری رشته های پزشکی را دارد تأکید کرد در صورتی که امکان استفاده از ظرفیت استادان و امکانات واحدهای دانشگاهی در سطح استان مازندران به طور مشترک فراهم شود ما میتوانیم برنامه های جدید و باکیفیتی برای متقاضیان رشته های پزشکی فراهم کنیم.

لاریجانی با بیان اینکه در طول سال درخواستهایی برای ثبت نام در رشته های مقاطع کارشناسی از سوی خانواده ها و داوطلبان وجود دارد اظهار کرد: درخواست ما از مسئولان سازمان مرکزی و مرکز آزمون این است که امکان ثبت نام در طول سال برای داوطلبان مقطع کارشناسی فراهم شده و سایت مرکز آزمون به صورت دائمی باز باشد.

شنبه 17 شهريور 1397  10:30

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 28 شهريور 1397  18:1:50