آزمون جامع در 22 رشته مقطع دکتری واحد آیت الله آملی برگزار می شود / بازدید دکتر لاریجانی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد آیت الله آملی گفت : بخش کتبی آزمون جامع در 22 رشته مقطع دکتری  به مدت 2 روز در این دانشگاه  برگزار می شود .

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا دکترحامد برجسته در حاشیه بازدید از آزمون جامع دانشجویان دوره دکترای واحد آیت الله آملی گفت : بخش کتبی آزمون جامع روزهای سوم و چهارم تیرماه همزمان با سراسر کشور در دو نوبت صبح وعصر و بخش شفاهی در دو نوبت عصر در 10 و 11 تیرماه برگزار می شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد آیت الله آملی اظهار کرد : شرط قبولی در این آزمون کسب حداقل نمره 16 در مجموع دو امتحان کتبی و شفاهی  است .

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی واحد آیت الله آملی با بیان اینکه در مهر ماه امسال در 30 رشته دکتری دانشجو جذب خواهیم کرد تصریح کرد : با پیگیری های انجام شده از سوی دکترلاریجانی رییس دانشگاه و تایید سازمان مرکزی 18 رشته دکتری در واحد آیت الله آملی ، 8 رشته در پردیس بین الملل و 4رشته در پردیس علوم و تحقیقات این واحد دانشجوی دکتری خواهیم داشت .

برجسته با بیان اینکه در مقطع کارشناسی ارشد نیز در 42 رشته دانشجو جذب خواهیم کرد اظهار کرد : از این تعداد 7 رشته در پردیس بین الملل و 4 رشته در علوم تحقیقات آیت الله آملی دایر خواهد شد .

وی تصریح کرد : واحد آیت الله آملی از نظر زیر ساخت های لازم ظرفیت پذیرش 20هزار دانشجو را دارد که امیدواریم با توجه بیشتر مسوولان بهتر بتوانیم در پرورش نسل متخصص و آینده ساز کشور نقش داشته باشیم .

دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه از روند برگزاری  آزمون جامع بازدید کرد و برای یکایک دانشجویان آرزوی موفقیت کرد .

سه شنبه 5 تير 1397  7:45

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 29 شهريور 1397  7:1:42