تیم فوتسال واحد آیت الله آملی مقام سوم را کسب کرد
علی رمضان پور رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با اعلام این خبر گفت : « 8 تیم از واحد های دانشگاهی تنکابن، چالوس، نور، آمل، بابل، قائمشهر، ساری و بهشهر به مدت 4 روز به صورت دوره ای به رقابت پرداختند .»
رمضان پور با بیان اینکه 4 تیم آمل، بابل ، نور و ساری به مرحله نهایی راه یافتند اذعان کرد : «دو تیم آمل و نور با واگذاری مسابقه نیمه نهایی به حریفان خود عملا برای دیدار رده بندی و مشخض شدن مقام سوم و چهارم تلاش کردند که در بازی اول امروز تیم واحد آیت الله آملی با نتیجه یک بر صفر حریف خود را شکست داد تا در جایگاه سوم قرار گیرد .»
وی با بیان اینکه در طول این چهار روز سعی کردیم فضایی پرنشاط همراه با حس برادری و انس و محبت را بین دانشجویان ایجاد کنیم اظهار کرد:« در بازی نهایی هم تیم ساری با نتیجه 3 بر 1 از سد تیم فوتسال بابل گذشت تا قهرمان این دوره از بازی ها شود .»
رمضانپور اضافه کرد : در انتهای مسابقات به رسم یادبود احکام و جام قهرمانی به تیم های اول تا سوم اعطا شد .

شنبه 12 اسفند 1396  8:56

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 1 تير 1397  15:46:21