ضرورت حضور منسجم و یکپارچه دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن ماه
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی حضور منسجم و یکپارچه دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن ماه  با توجه به شرایط منطقه و مسایل اخیر یک ضرورت دانست.
به گزارش اداره روابط عمومی واحد آیت الله آملی دکتر محمد وحدت با بیان اینکه برای گرامیداشت ایام الله دهه فجر دراین دانشگاه، برنامه های متنوعی در نظر گرفته شده است، تصریح کرد : «در برنامه های امسال دهه فجر معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد آیت الله آملی، برحفظ حرمت ایام فاطمیه تاکید شده است.»
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت : «در ایام الله دهه فجر مراسم میثاق با شهدا، غبار روبی و نثار گل بر مزار شهدا، دیدار با خانواده معزز شهدای انقلاب، دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم دانشگاهی برگزار می شود.»
وحدت با بیان اینکه براساس عناوین روزهای دهه فجر نشست، هم اندیشی و سخنرانی با موضوع انقلاب اسلامی در این واحد برگزار می شود اظهار کرد : حضور منسجم و یکپارچه دانشگاهیان در راهپیمایی 22 بهمن ماه با توجه به شرایط منطقه و مسایل اخیر یک ضرورت به شمار می آید .
این مسوول با بیان اینکه ثبت نام مسابقات قرآن و عترت کارکنان از 15 تا 22 بهمن انجام می شود اعلام کرد : «امتحان این مسابقات در روز های 23 تا 26 بهمن برگزار خواهد شد .»
دبیر شورای فرهنگی واحد آیت الله آملی با بیان اینکه در مسابقات قرآن و عترت بخش دانشجویان و بخش استادان 400نفر شرکت کرده اند، اعلام کرد :«از نفرات اول تا سوم این مسابقات به مناسبت ایام دهه فجر طی مراسمی در روز های آینده تجلیل خواهد شد .»

چهارشنبه 18 بهمن 1396  9:7

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 6 خرداد 1397  11:31:48