تفاهم نامه همکاری بین واحدآیت الله آملی و شرکت دانش بنیان خزر الکتریک
در راستای تحقق ارتباط دانشگاه با صنعت تفاهم نامه همکاری  بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی و  شرکت دانش بنیان خزر الکتریک تنظیم شد.
دکتر مجتبی یعقوبی معاون پژوهش و فناروی واحد آیت الله آملی با اعلام این خبر عنوان کرد : در راستای تحقق سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی  از آنجاکه همکاری و ارتباط فیمابین دانشگاه ها و موسسات علمی، آموزشی،  پژوهشی با  صنعت  می تواند به ارتقاء کمی و کیفی اهداف و برنامه های مشترک یاری رساند، این تفاهم نامه تنظیم شد.
به گفته یعقوبی هدف از تنظیم این  تفاهم نامه استفاده از توانایی های علمی و توسعه همکاری های آموزشی و پژوهشی و استمرار ارتباط سازمان یافته فیما بین طرفین به منظور برطرف کردن نیازهای متقابل  و انجام تحقیقات و پروژه های علمی ، صنعتی مشترک می باشد.
معاون پژوهش و فناروی واحد آیت الله آملی  با بیان اینکه راه اندازی و تکمیل تیم های خلاقیت و برگزاری نشست های تخصصی مشترک جهت تعیین اولویتها و بررسی مشکلات موجود از جمله عناوین این تفاهم نامه است تصریح کرد : برگزاری سمینارها و همایش های مشترک، مشارکت در برگزاری مسابقات  و استارت آپ، تعریف پایان نامه های مقاطع کارشناسی وکارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه بر اساس اولویتهای تحقیقاتی شرکت صنعتی خزر الکتریک یا سایر شرکتهایی که ایشان کتبا درخواست می کنند هم در دستور کار مشترک قرار می گیرد.
به گفته این مسوول، برگزاری کارگاهها و پانل های تخصصی برای محققین، دانشجویان و اساتید در دانشگاه ، همکاری در زمینه برپایی نمایشگاه های علمی، تحقیقی و فناوری مشترک، انجام پروژه های تحقیقاتی و علمی – صنعتی  مشترک، انجام پروژه های مشترک با ارگانها و سازمان های دولتی ، تدوین طرح توجیهی فنی – اقتصادی و انجام پروژه های مشترک با استفاده از بودجه های وزارت علوم و آموزش عالی و بودجه پژوهشی واحد در این تفاهم نامه منظور شده است .
معاون پژوهش و فناروی واحد آیت الله آملی گفت : دکتر فاضل لاریجانی رییس این واحد دانشگاهی بر همکاری حساب شده و همه جانبه دانشگاه و صنعت برای دستیابی به منافع مشترک  این دو نهاد تاکید دارند و این تفاهم  نامه نیز در این راستا از سوی دانشگاه با جناب آقای فریدون امینی نوا رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان خزر الکتریک تنظیم شده است .

سه شنبه 17 بهمن 1396  5:30

آخرين تاريخ بازديد : يکشنبه 6 خرداد 1397  11:21:16