وب‌سایت واحد آیت الله آملی در میان یکصد دانشگاه برتر ایران و رتبه اول مازندران
رتبه‌بندی وبومتریک برای ماه جولای 2018 نشان می‌دهد وب‌سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  برای چندمین سال متوالی در میان یکصد دانشگاه برتر ایران و جایگاه اول دانشگاهی آزاد اسلامی مازندران در رتبه بندی جهانی قرار دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا  مهمترین اهداف وبومتریک نشان دادن میزان توجه موسسات و دانشگاهها به نشر اینترنتی ، حمایت از طرح های دسترسی آزاد (Open Access initiatives) به منظور افزایش انتقال علم و دانش و  حضور دانشگاه در فضای مجازی، آیینه ای از دانشگاه در فضای واقعی است .
محتوای وب‌سایت اصلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی به نشانی www.iauamol.ac.ir  از سوی روابط عمومی با همکاری اداره فناوری اطلاعات این دانشگاه به‌روزرسانی می‌شود.
به گزارش آنا  رتبه بندی وبومتریک دانشگاه‌های جهان را بر اساس ارزیابی آموزش‌های برتر در وب، حجم، قابلیت دید و اثر (impact) صفحات وب منتشر شده از سوی دانشگاه‌ها، منابع اطلاعات و تفسیر آنها رتبه بندی می‌کند.

شنبه 14 بهمن 1396  4:54

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 3 اسفند 1396  19:40:52