تصویب رشته روانشناسی واحد آیت الله آملی در وزارت علوم / جذب دانشجو در بهمن امسال
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری  رشته روانشناسی واحد آیت الله آملی در مقطع کارشناسی پبوسته را تصویب کرد .
حامد برجسته در گفتگو با خبرگزاری آنا با بیان اینکه رشته روانشناسی در مقطع کارشناسی ارشد با دوگرایش عمومی و بالینی در این واحد دانشگاهی فعال بود تصریح کرد : در مقطع کارشناسی  با وجود در خواست داوطلبان امکان جذب دانشجو در این واحد وجود نداشت که با تلاش انجام شده ازبهمن ماه سال جاری داوطلبان می توانند در رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی ثبت نام نمایند.
برجسته با تقدیر از تلاش های دکتر فاضل لاریجانی برای تصویب رشته های جدید و مورد تقاضای داوطلبان تصریح کرد : ان شالله در آینده نزدیک رشته های جدید در وزارت علوم تصویب خواهد شد .

شنبه 14 بهمن 1396  5:6

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 3 اسفند 1396  19:20:40