فاضل لاریجانی مطرح کرد: آینده نگری و ایجاد هولدینگ دو راهکار برون رفت بحران کاهش دانشجو در آموزش عالی است
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در نشست روسای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی مازندران آینده پژوهی و ایجاد هولدینگ را دو راهکار برون رفت بحران کاهش دانشجو در آموزش عالی دانست.
فاضل لاریجانی با اشاره به  بحران کاهش جمعیت دانشجو درآموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: این مشکل عمدتا ناشی از آن است  که در گذشته هیچ برنامه منسجمی برای پیش بینی کاهش جمعیت دانشجو در آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی تدوین نشده بود.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی تصریح کرد: برای برون رفت از این بحران هیچ راهی جز آینده نگری و آینده پژوهی وبرنامه ریزی دقیق و زمانبندی شده نمی باشد.
لاریجانی با اشاره به فعالیت های متنوع  و تجربیات مرکز تحقیقات مدیریت و نوآوری  واحد آیت الله آملی پیشنهاد کرد: با تعریف پروژه ای استانی از همه ظرفیت های علمی و پژوهشی واحدی های استان مازندران الگویی مناسب برای برون رفت از بحران ارایه شود، واحد آیت الله آملی آمادگی کامل دارد تا در این پروژه همکاری کند.
وی با تقدیر از اقدامات شجاعانه دکتر فرهاد رهبر در عرصه مدیریت دانشگاه تصریح کرد: تمام تلاش دانشگاه کسب در آمد با تکیه بر منابع غیر شهریه است که شاهد هستیم از سوی ریاست دانشگاه تفاهم نامه های مناسبی با سازمان های خارج از دانشگاه منقعد شده است؛ امیدواریم با برکت باشد.
این مسوول با پیشنهاد اینکه برای اجرای پروژه های بزرگ نیازمند ایجاد یک هولدینگ در دانشگاه آزاد اسلامی هستیم بیان کرد: بسیاری از پروژه ها در حال حاضر فراتر از توان یک واحد دانشگاهی است، اما با مشارکت چند واحد دانشگاه آزاد اسلامی در موضوعاتی مانند پسماند، تولید انرژی و پروژه های بزرگ امکان اجرای قدرتمند آن وجود دارد.
لاریجانی با تقدیر از دکتر نیاز آذری رییس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در برگزاری منظم جلسات روسای واحدها، آن را موجب انسجام بیشتر بین واحدها دانست و پیشنهاد کرد: در کنار دستور جلسات که بسیار ضروری و در رفع مشکلات کمک می کند، مواردی بنیادی با محتوایی عمیق تر مطرح شود تا همه واحد ها به فکر ارائه نظر شوند تا آینده مطمئن تری برای دانشگاه رقم بخورد .

سه شنبه 7 آذر 1396  15:42

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 24 آذر 1396  12:30:2