با پیام دکتر فاضل لاریجانی آغاز شد: پویش کنارتم_هموطن در واحد آیت الله آملی

با پیام رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی پویش کنارتم_هموطن  همراه با جمع آوری کمک های نقدی و  اعزام امداد گران دانشجو این واحد دانشگاهی به غرب کشورآغاز شد .

در پی وقوع حادثه‌ی تلخ و مصیبت‌بار زمین‌لرزه در غرب کشور که به جان‌باختن و زخمی شدن جمعی از هم‌میهنان عزیز انجامید،دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  با صدور پیامی ضمن همدردی با  مردم کرمانشاه،  کشته و زخمی شدن هموطنان عزیز را تسلیت گفت .
در بخشی از این پیام آمده است :خبر وقوع حادثه تلخ زلزله در استان کرمانشاه و کشته و زخمی شدن جمعی از هموطنان عزیز در شهرهای سرپل ذهاب، اسلام آباد و مناطق مجاور، موجب تأسف و تألم روحی و قلبی اینجانب و همکاران دانشگاهی  شد.
ضمن ابراز همدردی و اعلام مراتب آمادگی استادان ، کارکنان و دانشجویان  برای امدادرسانی به مناطق زلزله زده، این ضایعه دردناک را به مردم غیور و بزرگوارکرمانشاه، به ویژه خانواده‌های آسیب دیده و عزادار تسلیت عرض کرده، از درگاه خداوند متعال برای جان باختگان فقید این حادثه، رحمت واسعه الهی، برای مصدومان عزیز شفای عاجل و برای بازماندگان، صبر و مغفرت مسألت دارم.
به گزارش آنا بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  با راه اندازی پویش" کنارتم_هموطن "  با جمع آوری کمک های نقدی به کمک حادثه‌ دیدگان حادثه  تلخ و مصیبت‌بار زمین‌لرزه در غرب کشور شتافته است .
 همچنین تیمی از امدادگران  دانشجویان  عضوکانون هلال احمر دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی به مناطق حادثه دیده استان کرمانشاه اعزام شده است .

شنبه 27 آبان 1396  15:29

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 24 آذر 1396  11:8:8