سید جعفر رسولی فرماندار آمل در دیدار با دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تاثیر مناسبی در پیشرفت و توسعه منطقه داشته است .
وی با تبریک سال تحصیلی جدید به استادان و دانشجویان این دانشگاه به مناسبت سال جدید تحصیلی اظهار کرد : این دانشگاه به نام حضرت آیت الله میرزا هاشم آملی مزین شده است که مرجع تقلید شیعیان جهان بودند .
فرماندار آمل با تجلیل از مقام و جایگاه ارزنده فرزندان خلف آیت الله آملی و به ویژه دکتر فاضل لاریجانی در سطح کشور ادامه داد : خانواده ما مقلد ان مرجع عالیقدر بودند و پدرم نیز بعد رحلت آیت الله آملی نزد علامه حسن زاده رفتند تا بعد مرحوم میرزا هاشم آملی از ایشان تقلید کنند و حضرت علامه حسن زاده نیز پذیرفتند .
وی با اشاره به حضور دکتر ولایتی به عنوان رییس هیات موسس و هیات امنا در راس دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد : با صدور حکم رهبر انقلاب برای دکتر ولایتی و مدیریت این شخصیت علمی کشور ، به آینده  دانشگاه آزاد اسلامی  امیدوار هستیم .
در این دیدار از سوی دکتر فاضل لاریجانی پیشنهاد نظارت علمی دانشگاه بر پروژه های علمی در سطح شهرستان آمل و  استفاده از آخرین دستاورد های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی  برای  تصفیه شیرابه زباله و دستگاه زباله سوز مطرح شد .

پنجشنبه 20 مهر 1396  8:56

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 27 آبان 1396  14:33:46