دکتر فاضل لاریجانی: امروز شاهد رجعت، به معنا داری هستیم

دکتر فاضل لاریجانی با تبریک سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر و حلول ماه مبارک رمضان در روزهای آینده اظهار کرد: در انتخابات اخیر مشارکت چشم گیر مردم بسیار دلگر م کننده بود و انتخاب جناب آقای دکتر روحانی را به ریاست جمهوری تبریک عرض می نماییم. که امیدواریم فصل جدیدی در سیر پیشرفت کشور حاصل شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی با تقدیر از حضور رئیس دفتر نهاد مقام معظم رهبری به اتفاق همکاران این دفتر در دانشگاه بیان کرد: مشخصه زمان حاضر بحران زدگی است و بسیاری از کشورهای دنیا هر کدام به گونه ای با چالشهایی در عرصه های اجتماعی و فرهنگی مواجه هستند.

وی با اشاره به چالش عصیان گری جوان ها و فاصله گرفتن از تفکر دینی و اخلاقی که به همراه پیشرفت های گسترده تکنولوژی شاهد آن هستیم اظهار کرد: امروز شاهد رجعت، به معنا داری هستیم و برخی فلاسفه معاصر چالش زمانه ما را بحث «هویت» می دانند.

این استاد دانشگاه نقش نهاد مقام معظم رهبری در محیط مقدس دانشگاه را خطیر و مهم دانست و بیان کرد: برگزاری برنامه های مشترک دانشگاه و نهاد رهبری با کیفیت مناسب و در جهت حل مسائل مبتلا به جامعه از قبیل ارائه الگوی مناسب توسعه شهری و منطقه ای، موجب تحکیم ارتباط خلاق آن نهاد با جامعه خواهد شد.

چهارشنبه 3 خرداد 1396  15:15

آخرين تاريخ بازديد : چهارشنبه 1 آذر 1396  13:19:9