ششمین کنگره ملی گیاهان دارویی با حضور رئیس و تعدادی از اساتید و دانشجویان واحد آیت ا... آملی در تهران برگزار شد

دکتر فاضل لاریجانی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی به همراه تعدادی از استادان و پژوهشگران این واحد دانشگاهی که دارای مقاله علمی بودند در این رویداد مهم علمی شرکت کردند. بر اساس این گزارش واحد آیت ا... آملی از جمله قطب های گیاهان دارویی در کشور می باشد که دو همایش ملی گیاه باریجه و همایش ملی گیاهان دارویی به میزبانی این واحد دانشگاهی در سالهای گذشته برگزار شد.

رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی به ریاست دکتر فاضل لاریجانی بر اساس توسعه کمی و کیفی در حوزه گیاهان دارویی و تبدیل این واحد به قطب اصلی گیاهان دارویی کشور سیاست گذاری شده است.

از جمله اهدافی که پیگیری می شود رویکردی علمی به عرصه گیاهان دارویی است شامل مراحل مختلف : کشت برداشت فرآوری بسته بندی بازاریابی وسعی برارتقا جایگاه جهانی محصولات ایران

يکشنبه 24 ارديبهشت 1396  12:29

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 6 خرداد 1396  22:3:9