پیام دکتر فاضل لاریجانی به آیین پنجمین جشن دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی

جهان را چو باران به بایستگی

روان را چو دانش به شایستگی

فردوسی

خداوند منان را شاکریم  که با استعانت از او و تاسی از سیره انبیاء و اولیاء مسیر و راه  علم آموزی و دانش اندوزی را برگزیده و به لطفش یکی از مراحل زندگی خود را با سربلندی گذرانده ایدو اینک در بهاری دیگر از طبیعت شاهد برگزاری پنجمین آیین جشن دانش آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی هستیم ، اینجانب بر خود لازم می‌دانم به شما دانش‌آموختگان عزیز و خانواده های معززتان  تبریک و شادباش  نثار کنم  ، یقینا آینده ی کشور، به سمت اداره ی علمی پیش می رود در دنیای امروز هر کشور و هر جامعه ای که علم و فهم و محاسبه ی دقیق، در همه ی شؤون آن دخالت داشته باشد، وضعش بهتر است.

بنابراین شما دانش آموختگان عزیز کسانی هستید که  آینده  و پیشرفت این کشور به شما بستگی دارد . در هر جایی که هستید به تعبیر امیر بیان علی (ع) که فرمود : اِعْمَلُوا بِالْعِلْمِ تَسْعَدُوا؛"  به علم عمل کنید تا سعادت مند شوید".  توصیه می‌نمایم در هر مقطعی که به درجه دانش آموختگی نایل  شده‌اید به آن اکتفا نکنید و در جهت کسب دانش در مراحل بالاتر و نیز در جهت رشد خلاقیتها و کارآفرینی اهتمام ورزید .

امیدوارم در پناه حق همواره موفق و مؤید باشید. از خداوند منان می خواهم وجود ارزشمندتان در روشنی بخشی به محیط جامعه توانمند ، پرنشاط و متعهد باشد.

درزی شو و بدوز ز پرهیز پوششی

کاین جامه جامه‌ایست که خلقان نمی‌شود