نشست تخصصی با موضوع گفتمان هنر امروز جهان و هنرمحیطی با حضور دکتر احمد نادعلیان در واحد آیت الله آملی برگزار شد

نشست تخصصی با موضوع گفتمان هنر امروز جهان و هنرمحیطی به همت دانشکده هنر ومعماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.
  دکتر احمد نادعلیان دراین نشست علمی در بخش اول سخنرانی به تبیین هنر محیطی در ایران و جهان پرداخت و روش ها و همپوشانی ان را  با دیگر نحله های هنری معاصر مطرح کرد.
وی  در بخش دوم سخنرانی  با مرور تجربیات خود در جهان به ویژه در دومنطقه پلور و هرمز به جستاری از نگاه خود وسایر صاحب نظران  هنر محیطی جهان پرداخت و دستاورد خود را در هرمز بیش از ان که در بخش زیبایی شناسی دسته بندی کند با رویکرد  اجتماعی تجزیه و تحلیل و ان را نکته عطف در آثار اخیر خود می داند که موجب خلاقیت, پویایی, امنیت و حتی کارآفرینی و ارزش آفرینی برای   همه ی افراد در عرصه ی این رویداد,فرایند و  پروسه هنری می شود.
در ابتدای این نشست مصطفی حسین زاده عضوهیات علمی گروه هنر و معماری واحد آیت الله آملی در سخنانی با تقدیر از اقدامات علمی و پژوهشی دکتر نادعلیان ، این هنرمند هنر محیطی کشورمان را از جمله صاحب نظران برتر در عرصه جهانی معرفی کرد .
وی گفت : دکتر احمد نادعلیان هنرمندی در حوزه
ٔ هنرهای محیطی و زمینی ایرانی است. او بیشتر به‌خاطر کنده‌نگاری بر روی سنگ‌های رودخانه‌ها شناخته شده‌است. فعالیت‌های هنری او همچنین شامل حجاری، چیدمان، کارهای چندرسانه‌ای و اینترنتی (نت‌آرت)، چیدمان ویدئویی، کارهای تعاملی و اخیراً ساخت آهندیس‌ها است.
حسین زاده ادامه داد : دکتر نادعلیان  بیشتر در طبیعت زندگی می‌کند و در عرصه بین‌المللی به اجرای هنر محیطی می‌پردازد. آثار او در بیش از ۴۰ کشور دنیا پراکنده هستند.
دکترعاطفه  رحیمیان مدیر گروه گرافیک واحد آیت الله آملی   با تقدیر از دکتر لاریجانی برای حمایت از برگزاری این نشست تصریح کرد : دانشکده هنر ومعماری در راستای سیاست های دانشگاه در نظر دارد چنین برنامه هایی را به صورت مداوم برگزار نماید

دوشنبه 25 ارديبهشت 1396  15:6

آخرين تاريخ بازديد : شنبه 1 مهر 1396  3:17:24