9 رشته پردیس بین الملل واحد آیت الله آملی در مقطع دکتری وارد دفترچه کنکور شد و داوطلبان با مراجعه به سایت azmoon.org میتوانند در این گرایش ها انتخاب رشته نمایند.
حقوق کیفری وجزا ، مهندسی شیمی ، مهندسی مکانیک ، زراعت ، علوم و صنایع غذایی میکروبیولوژی ، زبان انگلیسی ، حقوق خصوصی ، بهداشت ومواد غذایی ، تربیت بدنی و علوم ورزشی
مجتمع ( پردیس بین المللی واحد آیت اله آملی )، انتخاب مناسبی است برای برخورداری از فرصت های بین المللی و گذرانده دوره های بین المللی و گواهی های بین المللی مورد تایید دانشگاه های جهان.

تمدید انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی و ثبت نام بدون آزمون مقطع دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی

مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی سال 96 و ثبت نام بدون آزمون این مقطع در دانشگاه آزاد اسلامی تا 20 اردیبهشت ماه تمدید شد.
داوطلبان مجاز به انتخاب رشته براساس کارنامه صادره از سوی سازمان سنجش آموزش کشور می توانند متناسب با کد رشته امتحانی خود حداکثر ۴۰ رشته محل را در دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب کنند.
داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش به نشانی  www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنما را از سامانه مذکور دریافت کرده و بعد از  مشاهده و مطالعه دقیق اقدام به خرید کارت اعتباری و  انتخاب رشته کنند.

شنبه 16 ارديبهشت 1396  9:2

آخرين تاريخ بازديد : دوشنبه 29 آبان 1396  13:12:38