اولین کارگاه بین المللی زبان انگلیسی در واحد آیت الله آملی

اولین کارگاه بین المللی زبان انگلیسی  دردانشگاه آزاد اسلامی  واحد آیت الله آملی با عنوان  روشهای نوین برنامه ریزی تحصیلی و فنون آموزش زبان انگلیسی به مدت دو روز برگزار شد .

در این کارگاه  روش های نوین برنامه ریزی با حضور مخاطبان این دوره آموزشی جهت ارتقاء سطح دانش شرکت کنندگان و آشنایی با آخرین متد آموزشی مرسوم در مؤسسات بین المللی با همکاری دانشگاه پترل کانادا برگزار شد .

نماینده کالج پترل کانادا و مدرس این دوره به مدت 20 ساعت  موضوعات متنوع و استراتژیک های آموزشی و  به روز در آموزشگاه¬های کانادا و انگلیس را برای شرکت کنندگان در  این دوره ارایه داد .

شرکت کنندگان همچنین در پایان دوره در زمینه تکنیک های مؤثر در " برگزاری کارگروه های آموزشی میان مدرسین، حضور فعال در مدیریت سناریوهای مختلف آموزش در کلاس و بکارگیری شاگردان و فعالیت های دست جمعی،  یادگیری استانداردهای تدریس و راهبری آموزش اجتماعی زبان"  توانمند شدند .

در پایان دوره شرکت کنندگان، گواهی پایان دوره در زمینه برنامه ریزی تحصیلی و فنون آموزش زبان را از نماینده کالج پترل دریافت کردند .

يکشنبه 22 اسفند 1395  13:48

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 24 آذر 1396  13:35:59