مراسم تجلیل از خانواده شهید مصطفی زال نژاد در واحد آیت الله آملی

مراسم تجلیل از خانواده شهید مدافع حرم، شهید مصطفی زال نژاد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.

به مناسبت سالروز شهادت حضرت زهرا  سلام علیها ویژه برنامه یادمان شهید مدافع حرم مصطفی زال نژاد با حضور پدر ومادر شهید، همسر و زهرا و محمد طاها دو فرزند شهید و جمعی از دانشگاهیان در نماز خانه واحد آیت الله آملی برگزار شد.

حجت الاسلام علی اصغری مدیر فرهنگی واحد آیت الله آملی در این مراسم گفت: برتری انسان ها نسبت به سایر انسان ها تنها بر پایه تقوا، علم و جهاد در راه خداست.

وی ادامه داد شهید مصطفی زال نژاد از جمله شهیدان عزیزی است که هر سه مشخصه را داشت و در راه دفاع از حرم حضرت زینب (س) به شهادت رسید.

این استاد دانشگاه خطاب به خانواده شهید زال نژاد گفت: خوشا به حال شما که برای سرفرازی اسلام و این کشور و اعتلای پرچم لا اله الا الله شهیدی عزیز را تقدیم کردید.

زهرا زال نژاد دختر شهید با زبان کودکانه دل نوشته ای را به پدر شهیدش تقدیم کرد، این مراسم با اهداء تندیس ولوح تقدیراز طرف ریاست این واحد دانشگاهی به پدر و مادر، همسر و دوفرزند شهید به پایان رسید.

شهید مصطفی زال نژاد در ایام شهادت حضرت زهرا (س) در راه دفاع از حرم حضرت زینب در سوریه به شهادت رسید.

شنبه 14 اسفند 1395  10:32

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 6 مرداد 1396  11:28:41