برگزاری ویژه برنامه روز دانشجو در واحد آیت الله آملی

آیین بزرگداشت 16 آذر روز دانشجو به همت  معاونت دانشجویی و فرهنگی، بسیج، تشکل های دانشجویی و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی برگزار شد.

عصر چهارشنبه دانشجویان واحد آیت الله آملی با حضور پرشور در تالار همایش های این دانشگاه با آرمان های عدالتخواهانه سه دانشجوی شهید سال 1332 تجدید پیمان کردند .

درابتدای مراسم امسال بعد تلاوت قرآن و پخش سرود ملی حجت الاسلام علی اصغری مدیر فرهنگی دانشگاه  در سخنان کوتاهی با اشاره به عظمت و بزرگی کار شهدای 16 آذر در برابر اقدام طاغوت وسفر رییس جمهور وقت آمریکا اقدام دانشجویان را ستود .

آیین گرامیداشت روزدانشجو با برنامه های متنوع و شاد فرهنگی همراه بود .

حضور هنرمندان صدا وسیما مازندران فضایی شاد ولحظاتی خاطره انگیز را برای دانشجویان رقم زد .

دونماینده دانشجویان نیز در این مراسم سخن گفتند و مطالبات دانشجویی خودرا مطرح نمودند .

حضور اعضای شورای شهر آمل واهدا شاخه گل به دانشجویان و استقبال  دانشجویان از این اقدام شورا نشینان از جمله حاشیه های جالب مراسم امسال بود .

برنامه امسال روز دانشجو با اهدا جوایزی به دانشجویان همراه بود .

در انتهای مراسم نیز نمایش ردای خورشید که حاصل تلاش یک تیم دانشجویی بود با شکوه خاصی برگزارشد .

شنبه 20 آذر 1395  14:48

آخرين تاريخ بازديد : جمعه 31 شهريور 1396  0:47:45