غرس ۳۰۰ اصله نهال در دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی

کاشت دو اصله نهال به یاد دو مهندس فقید

۱۹ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۸ اخبار
۳۰۰ اصله نهال به مناسبت هفته درختکاری از سوی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در محوطه این واحد دانشگاهی غرس شد.

در این مراسم  دو اصله نهال از سوی خانواده مرحوم مهندس اسدالله سیاح اولین رییس فقید دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی که در سال جاری به دیدار معبودش شتافت و خانواده مرحوم مهندس داریوش هندویی از خیران و فعالان راه اندازی این واحد دانشگاهی که سال گذشته  به دیار باقی رفت، کاشته شد .
دکتر سید محمد وحدت با بیان اینکه این مراسم با نظر دکتر فاضل لاریجانی برای تجلیل از مقام شامخ این عزیزان از دست رفته برگزار شد تصریح کرد : مرحوم مهندس اسدالله سیاح و مرحوم مهندس داریوش هندویی از نخبگان و افراد موثر زمان خود بودند که خدمات شایانی را برای راه اندازی این واحد در بدو امر متحمل شدند .
معاون دانشجویی و فرهنگی واحد آیت الله آملی با تقدیر از حضور همسر و فرزندان مهندس هندویی و فرزندان مهندس سیاح برای حضور در این مراسم تصریح کرد : ما شما را جزو خانواده این دانشگاه می دانیم وامروز با کاشت این دو اصله نهال یک بار دیگر یاد این دو مرد بزرگ زنده شد.
سعید هندویی مدیرعامل شرکت صنعتی  ایمن تک طبرستان و فرزند مرحوم هندویی با تقدیر از دکتر فاضل لاریجانی برای برگزاری این مراسم اذعان کرد : خانواده مرحوم هندویی هم علاقمند به این است که این ارتباط با دانشگاه باقی بماند.
وی با بیان اینکه پدرم به دانشگاه آیت الله آملی عرق بسیاری داشتند اظهار کرد : ما آماده هر گونه همکاری با دانشگاه هستیم از بازدید دانشجویان از شرکت تا تفاهم نامه و هر موضوعی که در راستای تعمیق روابط دانشگاه با صنعت شود .
فرزند مرحوم سیاح هم با ابراز رضایت از این مراسم خاطر نشان کرد : مهندس سیاح خدمات زیادی را برای دانشگاه آیت الله آملی داشته اند و امروز خوشحالیم که این دانشگاه به این جایگاه و این سطح در سطح کشور رسیده است .