جلیل فرجاد: اگر جوان بودم حتما دانشگاه آیت الله آملی را برای درس خواندن انتخاب می کردم

۱۴ اسفند ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۵ کد : ۱۷ اخبار
جلیل فرجاد در حاشیه بازید از دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «این دانشگاه فضای ظاهری دلنشینی دارد؛ با خودم گفتم اگر جوان بودم سن همین دانشجویان حتما اینجا را برای درس خواندن انتخاب می کردم.»

هنرمند پیشکسوت کشورمان با بیان اینکه خودش تحصیل کرده بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای دراماتیک سابق است، تصریح کرد: «در چنین فضایی انسان انگیزه بیشتری برای تحصیل پیدا می کند بویژه اینجا برای ادامه تحصیل دانشجویان هنر فضای مناسبی دارد، این دانشگاه خیلی شیک، دلنواز و افق دید زیبایی دارد.»
فرجاد با انتقاد از رویکرد جدید برخی از جوانان کشورمان نسبت به موضوع ادامه تحصیل و ورود به دانشگاه تصریح کرد: «بسیاری از جوانان ما دنبال مدرک هستند و صادقانه بگویم درس نمی خوانند و برای امور دیگری به دانشگاه می روند، برخی فقط دنبال این هستند که این استاد و آن استاد را ببینند تا قبول شوند و مدرکی بگیرند تا آن را روی تاقچه بگذارند.»
وی با بیان اینکه فقط درس خواندن کافی نیست بلکه دانشجو باید مهارتی هم در دانشگاه بیاموزد اظهار کرد: «برخی اوقات ما در رشته تئاتر افرادی را می بینیم که لیسانس، فوق لیسانس یا حتی دکتری دارند اما بلد نیستند روی صحنه راه بروند.»
بازیگر سینما و تئاتر کشورمان ادامه داد :«در عرصه تئاتر و سینما البته دختر و پسرهایی هم داریم که می روند جلو آیینه و فکر می کنند به خاطر چهره شان باید سوپر استار شوند، به نظر من هر جوانی در هر رشته که می خواهد موفق شود باید هم از نظر علمی و هم از نظر عملی تلاش کند.»
این هنرمند سینما و تلویزیون از مدیریت خوب این دانشگاه و جناب آقای دکتر لاریجانی که چنین مجموعه زیبا و پویای را ایجاد کردند تشکر نمودند.