دیدار با دکتر یوسفیان

نشست صمیمانه جمعی از استادان و کارکنان با نماینده مردم آمل به مناسبت روز مجلس

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۹ کد : ۱۲۹ اخبار
جمعی از استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا...آملی در نشست صمیمی با دکتر عزت ا... یوسفیان ملا نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی شرکت کردند در این دیدار نمایندگان اعضای هیات علمی و کارکنان از سیاست های دکتر ولایتی رییس هیات امنا و مدیریت دکتر طهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی در اداره این دانشگاه حمایت کردند .

حاضران در این نشست  از نماینده مردم آمل خواستند تا نسبت به برخی سیاست های دوگانه از سوی وزارت علوم و فناوری از جمله نگاه یک بام و دو هوا در تخصیص رشته ها بین دانشگاه های غیر انتفاعی و دانشگاه آزاد اسلامی واکنش نشان دهد.
خواسته دیگر شرکت کنندگان در این نشست از نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی پیگیری راه دسترسی این دانشگاه بود  تا با توجه به بین المللی بودن دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا..آملی به موضوع راه دسترسی به این دانشگاه و منطقه گردشگری بلیران توجه بیشتری شود. در این نشست همچنین گزارشی از آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و فرهنگی برنامه های آینده این دانشگاه ارائه شد.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با تقدیر از حضور اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست و فراهم کردن این فرصت برای گفتگو و تبادل نظردانشگاهیان اذعان کرد: امروزخدمات دانشگاه آزاد اسلامی بر کسی پوشیده نیست وبرای کسی قابل تصور نیست این همه جوان هایی که در دانشگاه آزاد اسلامی و برخی از مراکز آموزش عالی تحصیل کردند اگر این امکان فراهم نمی شد چه اتفاقی در کشور می افتاد.
وی با اشاره به اهمیت جایگاه آموزش عالی در قانون اساسی به عنوان میثاق ملی تصریح کرد : در اصل یکصدو چهل و یکم قانون اساسی کارکنان دولت و نمایندگان مجلس و... نمی توانند بیش از یک شغل داشته باشند ولی سمت های آموزشی در دانشگاه و موسسات تحقیقاتی از این حکم مستثنا شده است و این نشانه اهمیت موضوع است .
یوسفیان ملا با اشاره به تصویب فوریت طرح قانونی تعیین تکلیف قانون حاکم بر امور استخدامی دانشگاه های غیردولتی و آزاد اسلامی تصریح کرد : در صورت تصویب این طرح نظر مجلس این است که کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی را در ردیف کارکنان دولت قرار دهد، قبل  از این قانون کارکنان دانشگاه  مشمول قانون کار و یا مشمول قانون استخدامی کشور نبودند .
این مسوول با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به حق مسوولان خدمتگزاری دارد اذعان کرد : ما وقتی یک بودجه ای برای آمل می گیریم به استان می گوییم شما هم یک عددی روی آن بگذارید تا ما بیشتر تلاش کنیم و بودجه بیشتری بگیریم، دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت اله آملی هم موفقیت هایی دارد ، نباید موفقیت های آنرا با جای دیگر تقسیم کرد بلکه ماهم باید کمک کنیم این اتفاق ادامه پیدا کند و ایجاد انگیزه بیشتری شود .
یوسفیان ملا با بیان اینکه مطالعات احداث فرودگاه در آمل شروع شده است و آگهی آن نیز منتشر شده است درباره جاده دسترسی مناسب برای این دانشگاه گفت : فرودگاه نیاز به راه دسترسی مناسب دارد و بهترین راه به سمت آن که دسترسی مناسبی برای منطقه گردشگری بلیران هم داشته باشد از مسیر مورد نظر دانشگاه است که انتظار داریم مسوولان دانشگاه آزاد اسلامی هم در این زمینه کمک کنند .
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دکتر فاضل لاریجانی مدیری زحمت کش وتوانمند هستند تصریح کرد : من از همه دانشجویان تا کادر علمی و آموزشی و اداری این دانشگاه سپاسگزارم، دریک دانشگاه وسیع و بسیار زیبا با لطف الهی بدون هیچ حاشیه و مزاحمت برای کسی در حال فعالیت علمی هستید و دستاوردهای خوبی هم دارید.