کسب مدال برنز المپیک ریو ۲۰۱۶ در کشتی فرنگی توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت اله آملی

۲۵ مرداد ۱۳۹۴ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۱۸ اخبار فرهنگی ورزشی
قاسم رضایی در دیدار رده بندی رقابتهای کشتی فرنگی بازیهای المپیک ریو به مصاف «استفان شوئن» از سوئد رفت که با نتیجه ۴ بر ۴ پیروز شد و به مدال برنز رسید.

فرنگی کار وزن ۹۸ کیلوگرم ایران بعد از استراحت در دور اول، در دور دوم «لویلیس خوزه پرز مورا» از ونزوئلا را با نتیجه ۸ بر صفر شکست داد، اما در دورسوم با نتیجه ۴ بر صفر به «دانیل یاسمانی» از کوبا باخت و راهی گروه شانس مجدد شد. او در رقابتهای گروه شانس مجدد نیز توانست «دی ژیائو» از چین را با نتیجه  ۷ بر صفر شکست دهد و راهی دیدار رده بندی شود.

دانشجوی واحد آیت الله آملی یک مدال طلای المپیک لندن، یک نقره جهان در سال 2015 و 2 برنز جهان در سال‌های 2007 و 2014 را در کارنامه دارد.