زمان برگزاری آزمون جامع دوره دکترای تخصصی نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷

آزمون شفاهی: سه شنبه 97/09/06  و چهارشنبه 97/09/07

محل برگزاری: دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت اله آملی

تذکرات مهم:

دانشجویانی که اقدام به اخذ واحد درسی آزمون جامع نموده اند و قصد شرکت در این آزمون را در تاریخ های مذکوردارند، رعایت نکات و شرایط  ذیل برای آنان ضروری است و درصورت عدم احراز یکی از این شرایط حق شرکت در آزمون جامع را نخواهند داشت:

1 – دانشجویانی که ضریب دروس آنان در کارنامه آزمون کمتر از 33/33 می باشد ملزم به گذراندن 10 واحد درسی جبرانی می باشند و در صورت نگذراندن تعدادی از دروس جبرانی، میتوانند همراه با آزمون جامع آن را انتخاب نمایند.

2 – نمرات کلیه دروس نظری اخذ شده در ترم های گذشته باید اعلام و ثبت نهایی گردد و دانشجو هیچ درس باقیمانده ای نداشته باشد.

3 – میانگین کل دانشجو(بدون احتساب نمرات دروس جبرانی) باید تا قبل از آزمون جامع، حداقل 16 باشد و در غیر اینصورت اجازه شرکت در آزمون به وی داده نخواهد شد.

4 – دانشجویانی که نمره قبولی در آزمون زبان EPT را ندارند استثنائا برای این نیمسال با ارائه تعهد کتبی مبنی بر ارائه نمره قبولی حداکثر تا 6 ماه بعد از آزمون جامع، در آزمون جامع شرکت نمایند و بعد از انقضاء زمان مذکور و عدم ارائه نمره قبولی زبان، قبولی آزمون جامع دانشجو کان لم یکن خواهد شد.

5 – دانشجویان شرکت کننده در آزمون جامع حتما باید تا یک هفته قبل از برگزاری آزمون جامع، با مراجعه به کارشناس رشته آموزشی خود، نسبت به دریافت و تکمیل فرم ویژه آزمون جامع اقدام نمایند.

6 – دانشجویان گرامی میتوانند جهت اطلاع از دروس آزمون جامع با مدیر گروه مربوطه هماهنگی نمایند.

حوزه معاونت علمی

ارمان ۰۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۳
با سلام دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با توجه به اهمیت امتحان جامع دوره دکتری و لزوم ایجاد فرصت برای آمادگی داوطلبان مقرر شد زمان برگزاری امتحان جامع در جلسه بعدی شورای راهبردی برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی مورد بررسی و تصمیم‌گیری قرار گیرد این خبر در دوم ابان 1397 از سوی سازمان مرکزی اعلام شده
پاسخ مدیر سایت ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۴