- اطلاعیه انتخاب واحد دانشجویان 3-97-96

« به نام خدا »

پیامبر اکرم (صلی‌الله علیه و آله و سلم) فرمودند: جوینده دانش، در پناه عنایت خداوند است.

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند دوره تابستانی 97-96 در واحد آیت اله آملی برگزار خواهد شد. لذا دانشجویانی که متقاضی اخذ واحد درسی در دوره تابستان می باشند، به نکات ذیل توجه فرمایند:

1 مکان برگزاری کلاسها در آموزشکده سما واحد آیت اله آملی می باشد.

2 حداکثر تعداد واحد درسی انتخابی برای دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی در تابستان، 8 واحد می باشد.

تبصره1: برای دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با حداکثر 10 واحد درسی فارغ التحصیل می شوند، اخذ 10 واحد درسی در دوره تابستان بلامانع می باشد.

تبصره2: اخذ درس وصیت نامه امام(ره) و روخوانی قرآن کریم علاوه بر حداکثر تعداد واحد انتخابی ذکر شده بلامانع می باشد.

3 دانشجویان دوره کارشناسی ارشد فقط می توانند حداکثر 2 درس و تا سقف 6 واحد درسی از دروس جبرانی را در دوره تابستان انتخاب نمایند.

تبصره: شهریه دوره تابستان برای دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی و کارشناسی ارشد تا حداکثر 6 واحد درسی، یک دوم شهریه ثابت به علاوه شهریه واحد های درسی می باشد. در صورتی که دانشجو بیش از 6 واحد درسی انتخاب نماید، باید دو سوم شهریه ثابت به علاوه شهریه واحدهای درسی را پرداخت نماید.

4 اخذ و یا تمدید پایان نامه، رساله و امتحان جامع در دوره تابستان برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری امکان پذیر نمی باشد.

5 دانشجویان سایر واحدهای دانشگاهی اعم از دانشگاه آزاد اسلامی، غیرانتفاعی، دولتی و پیام نور در صورتیکه از دانشگاه محل تحصیل خود معرفی نامه ای ارائه نمایند، می توانند در دوره تابستان به صورت میهمان در این واحد ثبت نام نمایند.

الف) تقویم آموزشی دوره تابستان سال تحصیلی 97-1396

عنوان

زمان

انتخاب واحد به صورت اینترنتی می باشد.

16/04/97  الی 21/04/97

حذف و اضافه