- اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان بهمن 1395

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان بهمن 1395

ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به پذیرفته شدگان گرامی، لازم است با عنایت به موارد ذیل جهت ثبت نام از روز شنبه مورخ 9/11/1395 به آدرس: آمل - کیلومتر 5 جاده قدیم آمل به بابل - فرعی دانشگاه - دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی مراجعه فرمایید.

الف) مدارک عمومی
کلیه پذیرفته شدگان در تمامی مقاطع تحصیلی باید مدارک ذیل را به همراه داشته باشند.
1- اصل و کپی ازتمام صفحات شناسنامه
2- اصل و کپی کارت ملی
3- عکس ۶ قطعه (برادرانی که کارت پایان خدمت ندارند 12 قطعه عکس لازم است)
4-مدرک نظام وظیفه (مخصوص برادران) و کپی کارت پایان خدمت یامعافیت دائم.

ب) مدارک اختصاصی

پذیرفته شدگان در هر یک از مقاطع ذیل علاوه بر مدارک عمومی، مدارک مربوط به مقطع قبل خود را نیز به همراه داشته باشند.

ب-1) دکترای تخصصی

۱- اصل و کپی مدرک فوق  لیسانس
در صورتی که پذیرفته شده به هر دلیل نتواند اصل مدرک کارشناسی ارشد خود را تحویل دهد با ارائه اصل گواهی معتبر فراغت از تحصیل دوره کارشناسی ارشد با قید تاریخ فارغ التحصیلی و معدل و سپردن وثیقه برابر دستور العمل  ثبت نام می‌نماید،   وثیقه با تحویل اصل مدرک عودت خواهد شد.

ب-2) کارشناسی ارشد

۱- اصل و کپی تصویر مدرک لیسانس
در صورتی که پذیرفته شده به هر دلیل نتواند اصل مدرک کارشناسی خود را تحویل دهد با ارائه اصل گواهی معتبر فراغت از تحصیل دوره کارشناسی با قید تاریخ فارغ التحصیلی و معدل و سپردن وثیقه برابر دستور العمل  ثبت نام می‌نماید،  وثیقه با تحویل اصل مدرک عودت خواهد شد.

ب-3)  کارشناسی ناپیوسته

1- اصل و کپی مدرک کاردانی
در صورتی که پذیرفته شده به هر دلیل نتواند اصل مدرک کاردانی خود را تحویل دهد با ارائه اصل گواهی معتبر فراغت از تحصیل دوره کاردانی باقید تاریخ فارغ التحصیلی و معدل و  سپردن وثیقه مطابق دستورالعمل  ثبت نام نماید. وثیقه با تحویل اصل مدرک عودت خواهد شد.

ب-4)  کارشناسی

1- اصل و کپی مدرک پیش دانشگاهی و یا دیپلم نظام قدیم
در صورتی که پذیرفته شده به هر دلیل نتواند اصل مدرک پیش دانشگاهی خود را تحویل دهد با ارائه اصل گواهی معتبر فراغت از تحصیل دوره پیش دانشگاهی باقید تاریخ

تذکر: دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته بعد از ثبت نام اینترنتی در مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی، جهت ثبت نام نهایی به دانشگاه مراجعه نمایند.
چهارشنبه 6 بهمن 1395  10:9

آخرين تاريخ بازديد : پنجشنبه 4 خرداد 1396  23:27:37