- قابل توجه دانشجویان و اساتید ارجمند/ ثبت نام بیست و سومین دوره مسابقات قرآن و عترت
يکشنبه 23 مهر 1396  14:9
 - قابل توجه اعضای محترم هیات علمی/ فرم انتخاب پژوهشگر برتر سال 96
شنبه 22 مهر 1396  15:41
 سید جعفر رسولی فرماندار آمل در دیدار با دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تاثیر مناسبی در پیشرفت و توسعه منطقه داشته است .
وی با تبریک سال تحصیلی جدید به استادان و دانشجویان این دانشگاه به مناسبت سال جدید تحصیلی اظهار کرد: این دانشگاه به نام حضرت آیت الله میرزا هاشم آملی مزین شده است که مرجع تقلید شیعیان جهان بودند .
پنجشنبه 20 مهر 1396  8:56
 دکتر فاضل لاریجانی با حضور در بیمارستان امام رضا آمل از اسدالله سیاح عیادت کرد.
به گزارش روابط عمومی ، دکتر فاضل لاریجانی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی عصر امروز با حضور در بیمارستان امام رضا آمل از اسدالله سیاح عیادت کرد و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت پزشکی وی قرار گرفت.
چهارشنبه 19 مهر 1396  16:3
 مدیرکل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان بیان کرد : مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده در واحد آیت الله آملی ایجاد خواهد شد
مدیرکل دفتر برنامه ریزی ازدواج و تعالی خانواده وزارت ورزش و جوانان در دیدار با دکتر فاضل لاریجانی از راه اندازی مرکز مشاوره ازدواج و تحکیم خانواده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی خبرداد.
سه شنبه 18 مهر 1396  13:57
 - آئین نامه انتخاب و معرفی دانشجویان نمونه
شنبه 1 مهر 1396  14:20
 دانشگاهیان باید مرزهای جهانی دانش را طی کنند / دانشجویان با جرأت علمی در جهت توسعه علمی و کارآمد کشور مبادرت ورزند
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در آستانه شروع سال تحصیلی 97-96 با صدور پیامی، ابراز امیدواری کرد شروع دوباره سال تحصیلی جدید همراه با تحقق امیدها و آرزوهای بزرگ برای جامعه علمی کشور به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی باشد.
يکشنبه 26 شهريور 1396  14:12
 رتبه اول دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی در رتبه بندی وبومتریک
دانشگاه آزاد اسلامی آیت الله آملی در آخرین رتبه بندی وبومتریک (webometrics) رتبه اول واحد های استان مازندران و رتبه 101 دانشگاه های کشور شد .
يکشنبه 26 شهريور 1396  13:58
 نتایج 1 - 8 از تعداد 320  خبر