نقش پررنگ بسیج اساتید در کمک مؤمنانه و بازسازی مناطق آسیب‌پذیر
برجسته مطرح کرد:

نقش پررنگ بسیج اساتید در کمک مؤمنانه و بازسازی مناطق آسیب‌پذیر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت‌الله آملی گفت: بسیج اساتید در قالب گروه‌های معماری و عمران در کمک به بازسازی مناطق آسیب‌پذیر آمل، کمک مؤمنانه، دیدار با خانواده‌ شهدا، سمینارها و وبینارهای مختلف نقش پررنگی داشته است.

برجسته مطرح کرد :

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا.... آملی در نشست شورای این دانشگاه  با یادآوری  عملکرد چند ماهه اخیر این واحد دانشگاهی و تاکید براینکه دستاوردهای دانشگاه مرهون تلاش همه کارکنان و استادان است عنوان کرد: وظیفه ما مسوولان این است  با دغدغه  شنونده خوبی برای کسانیکه مسایل و مشکلات را مطرح می کنند باشیم.

ادامه مطلب
۱۰ هکتار از زمینهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی زیر کشت نهال صنوبر رفت

علیرضا شریعت معاون استاندار و سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان آمل گفت: در فاز اول با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت ا... آملی ۱۰ هکتار از زمین های این واحد دانشگاهی به زیر کشت نهال صنوبر رفت.