سید مرتضی موسویان مسئول اتوماسیون تغذیه
شماره تماس: 43217048-011
 

جوامع مختلف بشر بسته به میزان آگاهی، مسائل اقتصــادی و سطح زندگی از سطـوح مختلف تغذیه بهــره مند مـی باشند تأمین کفایت، سلامت و ایمنی غذای دانشجویان که عنصر اساسی توسعه در دنیای فرا صنعتی امروز می باشند از دغدغه های اساسی اداره امور تغذیه این دانشگاه می باشد چرا که بر این اعتقاد است که توسعه پایدار در گرو تغذیه سالم است. تغذیه مناسب و سالم مهمترین موضوع در این حوزه است که تنها با بهره گیری از علم تغذیه و حضور کارشناسان مجرب و متناسب با امکانات و مواد در اختیار میسر می باشد. همچنین طبخ و توزیع غذای دانشجویان، کارکنان واساتید را با بهره گیری از مواد غذایی مناسب و ایجاد فضاهای بهداشتی و مناسب برای سرو غذا از وظایف مهم این حوزه می باشد

شرح وظایف :
تامین مواد اولیه مورد نیاز
خریداری اقلام مصرفی آشپزخانه برای طبخ غذای هفتگی
تنظیم برنامه غذای هفتگی متناسب با ماههای سال
فعال نگه داشتن سیستم اتوماسیون تغذیه
جهت صرفه جویی در وقت و انرژی تمامی مراحل رزرو،شارژ و توزیع وعدهای غذایی توسط سیستم اتوماسیون تغذیه الکترونیکی انجام می پذیرد که به لحاظ حساسیت این امر و به منظور جلوگیری از بروز هر گونه اشکال و ایراد در سیستم ،سیستم اتوماسیون همه روزه مورد بازبینی قرار گرفته و ایرادات احتمالی بلافاصله برطرف می شود.

سلف سرویس دانشجویی:

ساعت سرو غذا از ساعت 30/11 صبح لغایت 30/13 عصر می باشد

رزرو غذای دانشجویی به صورت اینترنتی بوده و از 48 ساعت قبل امکان پذیر می باشد و امور تغذیه از فروش غذا بصورت روزفروش معذور است

قیمت غذای دانشجویی، مطابق بخشنامه سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، 4000 ریال می باشد

جهت تهیه کارت اتوماسیون تغذیه به دفتر مسئول امور تغذیه واقع در ساختمان اداری اتاق شماره 3 مراجعه فرمائید

بوفه دانشجویی:

ساعت کار بوفه از 8 صبح لغایت پایان کلاسهای آموزشی می باشد

قیمت هرگونه ساندویچ براساس نرخ اعلام شده از سوی معاونت دانشجویی واحد (ممهور به مهر امور دانشجویی) که در محل بوفه الصاق شده است،
می باشد

قیمت هرگونه مواد غذایی به استثنای ساندویچ، براساس قیمت مندرج بر روی بسته بندی آن می باشد

بوفه های دانشجویی در سلف سرویس مرکزی، دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده صنایع غذایی واقع شده اند

با توجه به بازرسی دوره ای از عملکرد پرسنل بوفه های دانشجویی، از همه دانشجویان تقاضا می نمائیم با ارائه راهکارهای مناسب و یا بیان مشکلاتدر سرویس دهی بوفه ها، امور تغذیه را در بهتر شدن عملکرد بوفه ها یاری فرمایند.
 
میزان برخی از مواد اولیه لازم برای هر وعده غذا (مطابق بخشنامه شماره 154213/ 38 مورخ 27/6/85):

مواد اولیه / نوع غذا

چلوخورش قیمه

چلوخورش قرمه سبزی

چلو کباب کوبیده

زرشک پلو با مرغ

استانبولی پلو با ماست

برنج

190گرم

190گرم

190گرم

190گرم

170گرم

روغن مایع

35گرم

35گرم

30گرم

30گرم

30گرم

گوشت (قرمز، مرغ)

70گرم

70گرم

110گرم

350گرم

110گرم

سیب زمینی یا سبزی

80گرم

100گرم

-

-

40گرم

لیمو عمانی

2گرم

3گرم

-

-

-

لپه، لوبیا یا باقلا

25 گرم

20 گرم

-

-

-

رب گوجه فرنگی

15گرم

3گرم

15گرم

10گرم

20گرم

پیاز

20 گرم

20 گرم

60گرم

20 گرم

20 گرم

زرشک یا کشمش

-

-

-

5گرم

-

زعفران

به ازای هر هزار پرس دو مثقال

گلاب

2 گرم

-

-

-

-

آبلیمو

2 گرم

2 گرم

2 گرم

2 گرم

-

ماست یک نفره 100گرمی

-

-

-

-

1 عدد

فلفل سبز

-

-

-

5 گرم

-



پرسنل شاغل در امورتغذیه

فرهاد رمضانی

سرآشپز

علی عباسی فر

کمک آشپز

نوروزعلی درویشی

کمک آشپز